Cavaleria Black Friday 2021 | Jocuri care dezvoltă mintea

Atunci când e vorba de copii, cel mai simplu este să le pui un smartphone sau o tabletă în mână. Un televizor are același efect: ține copiii ocupați câteva ore, ca să ai tu, părintele, timp de altceva. Dar dacă ar exista o alternativă mai bună?

Când spun “mai bună”, nu mă refer doar la faptul că nu mai au ochii îndreptați spre un ecran, ci și la faptul că în timpul acela, copiii pot învăța ceva sau își pot dezvolta creativitatea sau imaginația.

Am o listă de jocuri perfecte pentru copii, dar la care nu s-ar plictisi nici adulții.

Joc Escape Room, Jumanji Experiența unui escape room este una fascinantă. La fel, filmul Jumanji (cel cu Robin Williams) mi-a marcat copilăria într-un fel plăcut. De aceea recomand jocul acesta:

Joc 221B Baker Street – Sherlock Holmes Am o oarecare fascinație pentru universul Sherlock Holmes și jocurile din categoria “master detective game” sunt ceva special.

Joc Monopoly Star Wars The Mandalorian – The Child, Baby Yoda Este clar, seria The Mandalorian a făcut valuri. Combini unul din cele mai îndrăgite personaje cu unul din cele mai iubite jocuri și nu are cum să nu iasă ceva bun!

God of War – Jocul de Carti – Eu, personal, am descoperit jocul God of War recent, sunt, cum s-ar spune, “late to the party”. Dar mi-a plăcut super mult și încă îl joc, chiar dacă l-am terminat deja. Clar, mi-am comandat și jocul de cărți.

Joc Ticket to Ride Europa – limba română Ticket to Ride este un joc perfect pentru serile în care te strângi cu câțiva prieteni și aveți chef să jucați ceva.

Joc Monopoly Arcade Pac-Man Acesta este încă un twist interesant la jocul clasic Monopoly. Este, cred eu, cel puțin interesant.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!