Cavaleria Black Friday 2021 | Îngrijire personală

Știu cât de enervant este să nu ai un uscător de păr care să-și facă treaba bine și să trebuiască să stai să-ți uști părul câte 10-20 de minute și mai știu și cât de enervant e ca aparatul tău de bărbierit să-ți agațe pielea și să-ți creeze disconfort. Eu unul am aceste de probleme și pot spune că aceste lucruri îmi stricau ziua, nu era deloc o plăcere să fac aceste activități. Așa că am căutat câteva reduceri pentru astfel de aparate, dar și pentru alte câteva de îngrijire personală. Îți las o listă mai jos cu ce am găsit și mi s-a părut interesant.

Uscător de păr Rowenta CV7840F0, 2200 W, 2 viteze, 3 trepte temperatura, Negru. Oferă un nivel remarcabil de performanță. Vine și cu trei accesorii pentru a oferi o gamă largă de opțiuni pentru styling. Are un design ergonomic și o funcție de jet de aer rece care este util pentru că nu-ți deteriorezi scalpul.

Aparat de tuns barba si parul 8-in-1 Braun MGK5260, Acumulator, 0.5-21 mm, 13 trepte, Negru. Crează diferite stiluri de barbă cu noul aparat de ras hibrid Braun MGK5260. Cele 13 setări de lungime (0.5 – 21mm) pot fi atinse cu ajutorul celor 4 accesorii și lamele ascuțite pe toată durata vieții asigură precizie supremă pentru stilul tău. Kit multifunctional 8-in-1 cu atașamente pentru barbă, față, cap, nas și urechi.

Aparat de ras Braun Series 7 70-S1000, Acumulator, Cap barbierit cu 3 lame, Umed/Uscat, Argintiu. Aparat de ras electric cu adaptabilitate de 360° pentru un barbierit fin, chiar și în zonele dificile. Este foarte important ca bărbieritul să fie uniform și să nu ai zone cu păr pe față. Tehnologia AutoSense detectează și se adaptează densității bărbii tale. Rade chiar și bărbi foarte dese.

Placa de indreptat părul Remington S9500, Invelis ceramic, 235º. Dacă te gândești la tine, trebuie să te gândești și la iubita ta și la coafura ei.

Cântar electronic de diagnostic Heinner Thorinne HDS-150BKSL, 150 kg, Negru/Argintiu. Trec la îngrijire personală și acest cântar și asta doar datorită faptului că pentru mine este important să ai un cântar în casă.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!