Cavaleria Black Friday 2021 | Electrocasnice

În ultimul an, e clar că am petrecut foarte mult timp în casă iar aparatele electrocasnice care ne fac viața mai ușoară au devenit mai importante ca niciodată. Fie că vorbim despre espressor sau mașina de spălat vase (de care eu sunt foarte atașat), am căutat pe internet să văd ce reduceri ne aduce Black Friday anul acesta. Și am găsit câteva destul de interesante, unele reduse chiar și peste 50% din preț. 

 

Uscător de rufe Bosch WTWH762BY

Acest uscător de rufe are o capacitate de încărcare de nouă kg și un consum de putere pentru programul standard de 1.46 kWh. Nivelul de zgomot este de 64 dB iar adâncimea cuvei de 59.9 cm.

 

Mașină de spălat rufe Indesit Innex BWE 81485X

Indesit BWE 81485X are o capacitate de spălare de 8 kg și o viteză de centrifugare de 1400 rpm. Panoul de afișaj este digital, mașina are 16 programe de spălare și program rapid de 30 de minute. Consumul de apă per ciclu de spălare este de 48 de litri.

 

Hotă Hansa OSC6111WH

Hota are filtru de grăsime acrilic și trei trepte de viteză pentru a putea regla puterea în funcție de cantitatea de alimente preparată.

 

Cuptor cu microunde Hansa AMG20M70GSVH

Hansa AMG20m70GSVH are o capacitate de 20 de litri, timer, iluminare interioară și funcția de grill. Puterea este de 700W iar consumul de energie electrică este de 1.2kW.

 

 

Aragaz pe Gaz Indesit IS5G0KMW/E

Aragazul are 4 arzătoare, aprindere electrică și o eficiență energetică clasa A, atât pentru cuptor cât și pentru plită. Funcția Click & Clean vă permite să îndepărtați rapid panoul de sticlă de pe ușa cuptorului, ceea ce facilitează curățarea.

 

 

Mașină de spălat vase Hotpoint HFO 3T241 WFG X

Mașina are trei coșuri, o capacitate de 14 seturi de vase și 10 programe de spălare. Panoul de afișaj este digital iar pe lângă asta  avem indicator de sare, indicator pentru lichidul de clătire și sistem anti scurgeri.

 

 

Espressor Nespresso Krups Inissia XN100510

Acest espressor are un design compact și dimensiuni reduse. 

Cântărind doar 2.7 kg are presiunea de vapori de 19 bar iar capacitatea rezervorului de apă este de 0.7 litri.

 

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi linkul într-un comentariu! 

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!