Cavaleria Black Friday 2021 | Ce își poate dori un cinefil

Bilete la cinematograf, cu siguranță. Problema este că nu sunt reduse de Black Friday. Și, să fiu sincer, nici nu prea ne înghesuim noi la cozi la cinematografe în ultima vreme. Ne-am adaptat și vedem mai multe filme acasă decât oricând.

Putem spune că sala de cinema s-a mutat la noi în sufragerie. Condițiile de vizionare sunt extrem de importante, cred eu. Am încropit mai jos o listă cu ce îmi doresc eu și ce cred că ar putea fi de interes și pentru voi, tocmai că am ales și ofertele cele mai bune.

Check them out!

Televizor Samsung 65QN85A, 163 cm, Smart, 4K Ultra HD, Neo QLED, Clasa F Nu vreau un televizor prea mare fiindcă nu stau într-un apartament atât de spațios. 163 de centimetri mi se pare o diagonală ultra-decentă. Mai importante, cred eu, sunt luminozitatea, rezoluția 4K, contrastul adaptiv și, bineînțeles, tehnologia Neo QLED.

Canapea 3 locuri Gallieni Emerald Green O canapea conmfortabilă, pe care o vreau fiindcă am stat pe ea într-o seară, când am revăzut The Godfather la niște prieteni acasă. E foarte comfortabilă, de fapt.

Soundbar Samsung HW-Q60T, 5.1, 360W, Wireless, Dolby, DTS (Negru)

Să ne fie clar: sunetul reprezintă o jumătate din experiența unui film. Știu – televizoarele moderne au cel puțin două difuzoare și în apartamentul tău se aud destul de tare. Dar să se audă tare nu este suficient. Trebuie să se audă și bine. Și soundbar-ul acesta se aude bine. Pe testate!

Apocalypse Now: The Lost Photo Archive

Un album foto incredibil, ce conține imagini inedite de pe platoul de filmare al unuia dintre cele mai bune filme realizate vreodată. Apropos, tu ce film ai mai văzut?

Gladiator – Soundtrack – Vinyl

Știu, nu e cel mai bun film. Dar nici nu e cel mai prost. În schimb, coloana sonoră e ceva ce ar merita ascultat și reascultat de către oricine. Din nou, pe verificate!

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!