Pregăteşte-ţi casa pentru petrecerea de Revelion

Vilele de lux de la munte s-au închiriat încă din vară, petrecerile în restaurante nu sunt chiar pe gustul tău iar petrecutul în pieţe, prin mulţime, nu te-a atras niciodată. Te-ai hotărât să te transformi în gazdă iar casa ta să devină cel mai exclusiv şi atractiv club pentru prietenii tăi. Vrei ca toţi să se simtă bine şi să intre în noul an cu zâmbetul pe buze. Şi n-ar fi rău nici dacă şi-ar aminti tot anul despre petrecerea ta fantastică şi cât de bine te-ai descurcat. Pe lângă mâncare şi măcar puţin alcool de calitate, spaţiul poate participa activ la buna voastră dispoziţie.

Lumina caldă şi primitoare

Deşi poate că lumina este ultimul lucru la care te-ai gândit, ea joacă un rol extrem de important. Nimeni nu se va simţi bine şi nu va avea chef să se dea în stambă sub un neon agresiv. Dacă ai comutatoare reglabile, te poţi folosi de acest aspect pentru a alege o lumină caldă, difuză, care să încurajeze socializarea. Totuşi, dacă luminile tale sunt prea reci sau prea puternice, înlocuieşte becurile cu unele de intensitate foarte redusă şi cu lumină caldă. Sau apelează la instalaţiile chic cu lumină caldă, albă, care se găsesc acum peste tot, pentru o atmosferă interesantă şi intimă.

Protejează-ţi lucrurile

petrecerea de Revelion

Printre primele lucruri pe care le-am învăţat de la petreceri este că trebuie să fii prevăzător. Când vorbim de oameni mulţi, sigur vor exista şi accidente aşa că e mai bine să previi. Ia în evidenţă toate lucrurile mici care ar putea fi sparte şi adăposteşte-le într-un loc în care nu va intra nimeni. Acoperă-ţi canapeaua cu o pătură de care să nu îți pare rău şi pune feţe de masă pe toate suprafeţele preţioase care ar putea păţi ceva. Dacă ai covoare, poate că ar fi mai bine să le depozitezi în dormitor ca să nu te trezeşti cu diverse pete. Asigură-te că electronicele stau bine şi că nu vor fi răsturnate sau că nu se poate vărsa vin sau orice alt lichid pe ele.

Curăţenie mai uşoară

petrecerea de Revelion

Dacă esti sigur că vei avea parte de ajutor a doua zi la strâns şi spălat, poţi apela la vesela bună, dar dacă nu eşti prea sigur, apelează la lucruri de unică folosinţă. Nu e nici o ruşine iar atmosfera poate rămâne la fel de elegantă, dacă alegi ce trebuie. Acum se găsesc în magazine tot felul de pahare din carton cu printuri interesante în nuanţe de auriu, rose gold sau argintiu, farfurii din carton care le imită destul de bine pe cele din porţelan şi şerveţele extrem de frumoase cu mesaje simpatice. Iar în locul cupelor bune de şampanie, ca să le fereşti de accidente, poţi alege unele din plastic care imită perfect originalul.

Decoraţiuni festive

O cameră plină de feţe de masă anoste poate fi destul de neprietenoasă şi să nu îmbie deloc la petrecut pe săturate, dar cu ajutorul câtorva accesorii vesele şi festive poţi transforma totul în câteva minute. Au apărut tot felul de ghirlande din hârtie aurie sau argintie, cu mesaje interesante, pe care le-ai putea atârna rapid oriunde pentru un plus de farmec. Pentru gustări poţi alege platouri frumoase, în jurul cărora ai putea crea mici aranjamente cu plante, crengi de brad şi confetti strălucitoate.

Disco King

Dacă vrei să duci totul la rang de artă şi să-ţi faci oaspeţii să se simtă ca în cel mai cool club, trebuie să ai un sistem audio de calitate. Nici o petrecere nu e completă fără muzică bună, un prieten care să facă pe DJ-ul şi boxe din care să răzbată muzica. N-ar strica nici un discoball sau un stroboscop, dacă ai prins vreo ofertă de Black Friday.

Deşi să organizezi o petrecere de Revelion reuşită poate părea ceva titanic şi cu multă bătaie de cap, cu puţină planificare în prealabil şi câţiva prieteni puşi pe distracţie, seara poate deveni memorabilă. Chiar şi o simplă petrecere în apartament poate fi elegantă, veselă şi de neuitat.