Cadouri de Valentine’s Day…pentru acasă

Aţi trecut deja de etapa întâlnirilor în cafenele şi v-aţi mutat împreună sau poate chiar ai avut norocul să spună “Da”, însă asta nu înseamnă că nu mai puteți sărbători Valentine’s Day, într-un mod poate chiar mai original. Deşi nu este chiar o sărbătoare autohtonă, fiind uşor clișeică, îţi poţi surprinde persoana iubită cu un cadou interesant, dar şi practic, pe care să îl puteţi folosi amandoi, în confortul propriei case. Alegând un cadou special pentru acasă, o vei surprinde plăcut atât prin semnificaţia gestului, cât şi cu modul practic prin care l-ai ales. Având în vedere că o cunoşti atât de bine, dar şi nevoile casei, cu siguranţă vei face alegerea perfectă.

Mărunţişuri utile

Cadouri de Valentine’s Day

Atunci când vrei să alegi un cadou unui amic sau unei persoane care nu-ţi este atât de apropiată e mai bine să eviţi mărunţişurile şi obiectele decorative, dar de Valentine’s Day nu este cazul. O poţi surprinde cu o ramă elegantă, monocrom pentru poze, aleasă în ton cu amenajarea dormitorului sau livingului vostru, iar dacă vei pune şi o poză specială cu voi doi, sigur vei primi puncte bonus pentru idee. Dacă totuşi aleasa ta are o fire mai practică, o poţi ajuta să fie mai organizată şi să îi oferi o cutiuţă deosebită pentru bijuterii, din catifea sau piele, ca să nu le mai lase întinse pe noptieră sau prin baie. Ai putea să o surprinzi chiar cu o vază cu design interesant, modern, poate chiar lucrată manual, şi să duci supriza la un alt nivel oferindu-i bineînțeles şi primul buchet pe care să îl pună în vază.

Pentru masă, cu dragoste

E bine să ştii încă de la început că obiecte ca tigăile, oalele sau polonicele, oricât de utile şi necesare ar fi, nu vor fi bine primite şi că ar trebui să-ţi îndrepţi atenţia spre lucruri cu un caracter uşor mai romantic. Ai putea face seara mai interesantă oferindu-i un set de pahare pentru şampanie sau vin din cristal, cu un design foarte simplu pentru locuinţa minimalistă sau cu un model clasic, mai decorat, iar la finalul serii, puteţi savura împreună licoarea aleasă cu grijă. Un cadou interesant, şi foarte surprinzator, ar putea fi şi un set de farfurii pentru desert, de care v-aţi putea bucura împreună. Alege un set din porţelan de bună calitate, cu un model vegetal sau floral, că tot se poartă, sau decorate cu elemente geomtrice, dacă vă place un look mai minimalist. Pe piaţă au apărut şi seturi pentru fodue de ciocolată, cu un vas special pentru topit şi ţepuşe pentru fructe, iar partenera ta sigur se va bucura de un astfel de răsfaţ culinar.

 

Încinge atmosfera

Cui nu i-ar plăcea să termine această zi, sau oricare alta, în dormitor, alături de persoana iubită? Dacă vrei să sporeşti şansele de a avea o noapte pasională, alege ceva special pentru cea mai romantică încăpere din casă. Surprinde-o cu un set nou de aşternuturi pentru pat iar dacă ai nevoie de inspiraţie, poţi arunca un ochi aici. Nimic nu este mai romantic ca un set de lumânări parfumate care să creeze puţină atmosferă în dormitor, iar pentru un plus de romantism, alege unele cu miros de ciocolată, prajituri sau cu arome de fructe, dacă vrei ceva mai fresh. Dacă aveţi o cadă mai generoasă, îi poţi face cadou o măsuţă specială pentru cadă, cu suport pentru paharele de vin, pe care să o folosească în serile destinate relaxării, sau de care vă puteţi bucura împreună.

Atunci când alegi un cadou pentru persoana iubită, trebuie să acorzi atenţie preferinţelor acesteia dar şi calităţii şi designului, pentru ca surpriza să fie completă. Obiectele pentru casă pot fi atât utile pentru voi doi, dar şi surprinzatoare şi romantice, atunci când le folosiţi împreună.