Black Friday online | Fashion

În Statele Unite ale Americii, Black Friday are loc în ultima vineri din luna noiembrie. A doua zi după Ziua Recunoștinței, americanii dau iama prin magazine și cumpără tot ce prind la super ofertă, sau intra pe magazinele online. Ce-i drept, în acestă versiune de Black Friday reducerile mai mari decât la noi, deci toată agitația din jurul aceste sărbători este cumva justificată. Dacă vrei reduceri mai bune, așteaptă Black Friday din Statele Unite. Cu atât mai mult cu cât în ultimii ani majoritatea magazinelor online din State oferă și livrare în țara noatră. Așa că, fără alte introduceri, hai să vedem cele mai bune oferte la îmbrăcăminte și încălțăminte ale magazinelor online din SUA:

Luisaviaroma

Black Friday onlineUnul dintre site-urile mele preferate în materie de cumpărături online din afară României, Luisaviaroma, are reduceri pe tot parcurul anului, iar de Black Friday cu atât mai mult. Magazinul oferă livrare în țara noastră, iar în funcție de comandă, aceasta poate dura între 5 și 15 zile lucrătoare. Black Friday la Luisaviaroma se traduce prin 40% la toate articolele, excepție făcând articolele semnalizate cu stea. Nu trebuie decât să introduci codul BF40 înainte de finalizarea comenzii.

asos

Dacă pe Luisaviaroma găsești în special branduri de lux, deci la prețuri foarte mari, pe asos găsești o mulțime de branduri de nișă, multe dintre ele doar online, iar prețurile sunt avantajoase. Găsești o mulțime de pulovere, jachete, pantofi sport, produse de îngrijire și chiar gadeturi sau accesorii. Aici toate produsele de pe site sunt incluse în campania de Black Friday folosind codul BIG25, iar reducerea aplicată este de 25%.

Farfetch

Sinonim cu Luisaviaroma, pe Farfetch.com găsești o mulțime de branduri de lux, dar și unele underground foarte cool. Prețurile variază mult. De la jachete GREG LAUREN de 3000 de euro până la pantofi sport Rombaut la 400 de euro sau Adidas la 100 de euro. Spre deosebire de site-urile de până acum, pe Farfetch produsele au prețul redus afișat fără niciun cod de discount.

Urban Outfitters

Acest site a intrat de curând pe lista mea de favorite și sunt mulțumit de serviciile lui. Portofoliul de branduri și modele este foarte mare, deci cu siguranță ai de unde să alegi. Comparativ cu alte site-uri online, prețurile afișate sunt printre cele mai mici, iar aici am găsit de multe ori haine pe care le căutam de mult. Black Friday înseamnă înseamnă 50% reducere la al doilea articol cumpărat. Evident, produsul mai ieftin este cel redus.

COS

Magazinul meu preferat când vine vorba de haine minimaliste de foarte bună calitate, COS are și anul acesta ofertă de Black Friday. Și pentru că găsești și la noi în București două magazine fizice, n-aveam cum să nu-l trec pe listă. Aici găsești cele mai bune tricouri și cămăși simple la cele mai bune prețuri. Ce-i drept, prețurile sunt ceva mai mari, însă calitatea este mult superioară Zara, H&M sau Pull&Bear. Așa că, dacă vrei articole basic, treci pe la COS.