Black Friday 2015 – Reduceri la telefoane

Pe telefoane va avea loc cea mai mare luptă anul acesta de Black Friday. E și normal, este dispozitivul cel mai îndrăgit și mai folosit dintre toate. Unde mai pui că anul acesta s-au lansat o mulțime de modele, de la fiecare producător în parte.

Merită așadar să arunci o privire la vârfurile de gamă de anul trecut, care vor face sigur parte din promoție, și chiar și la cele lansate în primăvara acestui an. Un exemplu foarte bun este chiar primul telefon din lista de mai jos.


Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 16 GB Black – Fără nici o glumă sau aluzie, este telefonul pe care îl folosesc și acum. Este suficient de rapid, cu o cameră foto foarte bună și chiar și cu senzor de amprentă și pentru puls.

Prețul redus va fi de 1399 lei de la 1699 lei.

Vezi aici prețul actualizat

LG G Flex 2

LG G Flex 2 H955 LTE – Exact cum ziceam, telefoane lansate în primăvară cu reducere semnificativă de preț. Mai bun ca Galaxy S5, mai simpatic ca formă și cu un consum de energie ceva mai eficient. LG G Flex 2 la un preț imbatabil de 1349 lei. Fiți cu ochii pe el.

Vezi aici prețul actualizat

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 – Știu, nu e din primăvară însă va intra și el la o mică reducere, posibil una chiar puțin mai mare. Știm că majoritatea magazinelor mai au și câte un as în mânecă, acel produs de interes, mai puține bucăți pe stoc, însă cu o reducere semnificativă. Cine știe, poate Galaxy S6? Sau vrabia mălai visează?

Vezi aici prețul actualizat

iPhone 6 Silver

iPhone 6 Silver – Doar varianta argintie e mai ieftină, dar și așa parcă e destul de atractiv. 1999 lei va fi prețul său la eMAG în această noapte/dimineață. Voi ce spuneți? Merită sau nu? Sigur, varianta cu 16 GB de stocare. (link-ul încă nu a apărut)

Vezi aici prețul actualizat

Samsung Galaxy Gio

Samsung Galaxy Gio – Mic, mic, dar pentru cei mici parcă nu ai vrea să investești prea mult. Un smartphone la 200 de lei cum sună? Cred că e suficient să îl poți suna când e la școală, să asculte muzică pe el și chiar să se și joace ceva jocuri pentru vârsta lui.

Vezi aici prețul actualizat

smartphone-xperia-e1-single-sim-d2005-black_28_1

Sony Xperia E1 D2005 – Tot pentru cei mici, dar mai deștept și cu un sistem de operare mai actual este Xperia E1. Are chiar și slot de card microSD și un preț pe măsura așteptărilor.

Vezi aici prețul actualizat

smartphone-lg-g4-h815-32gb-4g-leather-black_28_12

LG G4 32 GB Negru – Uite că a ajuns și LG G4 sub 2000 de lei. Cu puțin sub însă suficient pentru cei care aveau în plan acest model, sau oricare alt vârf de gamă care să nu spargă banca. Redus cu 32% spune elefant. Îi credem?

Vezi aici prețul actualizat

 

Articolul este în actualizare. Reveniți pentru alte produse la prețuri reduse.