Black Friday 2015 – Reduceri laptop-uri

Laptop-ul nu este chiar primul pe listă când vine vorba de electronice. Știu însă că mulți dintre voi mai au unele modele mai vechi, sau că părinții și bunicii ar avea nevoie de un model mai ieftin, pentru Skype și un MahJong de seară.

Nu vă așteptați la reduceri fabuloase la produsele scumpe, cel puțin nu la cele de peste 5000 lei. Am văzut câteva modele interesante care sunt listate mai jos. Sigur, cele de 800-900 de lei se vor da primele. Să cinstim pentru cei care sunt mai norocoși.

ASUS 15.6 x553ASUS 15.6 X553MA-RO – Exact de ce are nevoie tata ca să stea pe net când vine de la serviciu. Un procesor dual-core decent, 4 GB memorie RAM și un HDD de 500 GB.

Vezi aici prețul actualizat

ASUS i3 ieftin

ASUS X554LJ-XX725D – Frățiorul mai mare și mai deștept al celui de mai sus. Avem deja un procesor i3, tot 500 GB de stocare, dar și o placă grafică dedicată. Merg așadar și ceva jocuri pe el. Destul de multe am putea spune.

Vezi aici prețul actualizat

1436360442Laptop+Lenovo+IdeaPad+B50+a

Lenovo IdeaPad B50-80 – E bătaie mare pe acest laptop, și se pare că mai sunt câteva în stoc. Eu zic că merită atenție tot pentru că este la un preț destul de mic însă aici deja avem un procesor i5. Este de asemenea un procesor cu un consum mai redus de energie, lucru ce duce desigur la o autonomie mai bună.

Vezi aici prețul actualizat

1411743329Laptop+Gaming+Dell+Alienware+18a

Dell Alienware 18 – Dacă ai făcut economii de când te-ai angajat prima dată, sau prima de final de an a ajuns deja la tine pe card, poate e momentul să te uiți la un laptop care se învechește mai greu. Un fel de navă spațială pe care poți rula absolut orice joc. Absolut orice. E scump, dar îl iei odată la 5 ani. Poate chiar mai mult.

Vezi aici prețul actualizat

 

Articolul este în actualizare. Reveniți pentru alte produse la prețuri reduse.