Black Friday 2014: Oferta completă la AVStore.ro

Așa cum mașinile, gadget-urile și vacanțele peste hotare, hobby-uri pentru mulți dintre noi, așa sunt probabil și muzica și filmele. Legat de acestea din urmă sunt sigur că fiecare dintre voi apreciază un film bun sau o melodie preferată la orele târzii de seară când ajungeți acasă. Desigur, ca orice alt hobby experiența depinde de uneltele folosite, în cazul de față un televizor sau un sistem audio de calitate.

Având în vedere că de Black Friday vor fi la reducere orice tipuri de produse, chiar și magazinele online de specialitate vor intra în această cursă.

AVstore.ro este un magazin specializat de echipamente audio-video pentru pasionații de muzică, jocuri și filme. Au plecat de la un Showroom bine pus la punct și oameni cu experiență și au ajuns la un magazin online bine construit. Acesta participă și el în campania Black Friday de anul acesta cu reduceri de până la 60%. Categoriile la care vor fi cele mai atractive reduceri în cadrul acestui magazin sunt boxele pentru casă, televizoarele și căștile precum și alte echipamente audio destinate consumatorului de rând. Și profesioniștii pot profita de reduceri intrând pe site-ul retailer-ului.

Ar fi cazul să enumerăm o serie de brand-uri pe care AVStore le comercializează ca distribuitor oficial. De Sennheiser sau Audio-Technica cred că ați auzit. Sunt brand-uri cunoscute pentru oricine a avut de a face măcar puțin cu domeniul muzical. Mission, Dali, Fiio, Audio Lab, Audio Physic, Burson Audio sau Audeze sunt însă brand-uri care țintesc consumatorii mai instăriți. Nu strică să aruncați o privire pe site la noapte, mai ales că o pereche de boxe precum Dali Zensor 3 are un preț de 1749 Lei în momentul de față. Oare cum ar fi să le poți achiziționa la 1200 Lei?