Știi că cel mai bun tratament pentru orice fobie, e să iei fobia în piept. Nu mi-e frică de înălțime, dar instant îmi veneau fluturi și tot felul de insecte prin stomac când mă gândeam la filmarea pe macara. Nu avea cum să-mi scape. Un pas mai la stânga și poți să cazi în gol ca o cărămidă luată de vânt, sau ceva de genul ăsta.

D-asta am insistat pentru ham cu carabine, ca să stau eu liniștit. Macaraua este o structură fascinantă, bine calculată și veche de prin antichitate. Principiul balanței a ajutat la construirea celor mai înalte clădiri din lume și fără această invenție, locurile noastre de muncă ar fi fost doar în case tip vagon.

Macaraua cu care ne-am jucat se numește JASO și este fabricată în Spania. EPCO, compania care le închiriază are peste 70 în tot Bucureștiul și rar găsești una care să stea nemontată. Bucureștiul e-n plină dezvoltare de vreo câteva zeci de ani iar melodia macarale… La fel de actuală și astăzi. Superba macara pe care am filmat-o și Nea Ion, fac echipă de excepție pentru One Herăstrău Towers, al One United Properties. Așadar, când treci pe Caramfil în spatele benzinăriei de-acolo… Să știi că eu le-am întârziat lucrările.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.