Video | Bai… De inspirație

Cu ajutorul unor chestionare, cercetătorii au descoperit că musafirii tăi îți inspectează baia mai abitir decât orice altceva, de la amenajări până la nivelul de curățenie. Nu mi se pare deloc surprinzător că aspectul băii este extrem de important pentru cei care îţi trec pragul. Și aici nu pun în discuție igiena, care presupun că se subînțelege. Doar nu suntem neam de Neanderthal. Felul în care arată încăperea unde și regele se duce singur le poate schimba oaspeților părerea despre tine şi despre locuinţa ta. Din păcate, majoritatea celor care îşi amenajează casa nu acordă suficientă atenţie la designul băii şi nici la obiectele sanitare din ea.

Cu ajutorul finisajelor potrivite, cu un design modern și interesant, ales în concordanţă cu accesoriile, baia ta poate deveni cel mai cochet spaţiu din întreaga locuinţă, un adevărat sanctuar dedicat relaxării. Duşul de dimineaţă, baia liniştitoare de la finalul zilei şi timpul pe care îl petreci aranjându-te pot deveni momentele tale preferate. În ambientul potrivit, poți să uiţi de tot şi de toate, dacă vei reuşi să îmbini totul în mod perfect pentru a obţine o baie elegantă, cu design curat şi funcţional.

Am reunit aici șase tipuri de amenajări pentru baia ta, așa încât să cuprindem o paletă cât mai largă de opțiuni. Ai de unde alege și dacă bugetul tău e drămuit, însă și dacă ai credit card fără limită. Am inclus opțiuni pentru cei care sunt în penurie de centimetri pătrați, dar și pentru cei în baia cărora poți încinge liniștit o miuță. În fine, am abordat mai multe stiluri generice, iar unul sigur o să fie pe gustul tău. Minimalist sau baroc, cu finisaje clasice sau inovative, în culori de pământ sau în contraste de alb și negru, designul băii tale trebuie să reflecte personalitatea ta. Nu în ultimul rând, baia trebuie să devină oaza de relaxare și de igienă, în care dimineața să te pui pe picioare pentru muncă și unde seara să îți ștergi din minte ziua de trudă la corporație.

Showroom Delta Studio

inspirație inspirație băi