Back to school | Idei de ținute

Processed with VSCO with c8 preset

Am așa un mix de sentimente când scriu acest articol de nici nu-ți imaginezi. Pe de-o parte îmi este dor de zilele acelea în care nu aveam nici un fel de griji, iar începutul școlii era mereu asociat cu struguri, must și mâini murdare de iod de la nucile verzi. De cealaltă parte am o orecare tristețe că s-a mai dus o vară. Și nu neapărat gândul că îmbătrânesc ori că timpul trece prea repde mă întristează. Ci mai degrabă gândul că vin iar lunile friguroase cu ploi și vreme capricioasă.

Și pentru că vitrinele magazinelor s-au umplut deja de celebrele mesaje împrumutate de la americani cu back to school m-am gândit să-ți prezint și eu câteva idei de ținute pentru noul început de an școlar. Fie că ești în școala primară, generală ori la facultate. Prima zi de școală este mereu marcată de o tunsoare nouă, măcar un articol vestimentar nou și un bagaj plin de amintiri și lucruri de povestit. Noul an școlar parcă începe mai bine în haine noi. Este de asemenea momentul oportun pentru o schimbare în alegerile vestimentare. Poți începe de la un element în jurul căruia vrei să-ți construiești viitoarele ținute sau poți chiar să-ți regândești stilul.

Așadar, iată câteva propuneri de combinații pe care să le abordezi pentru prima zi. Am încercat abordări simple, versatile, potrivite pentru mai toate vârstele și gusturile. Știi bine că mereu îți spun că nu trebuie să iei aceste propuneri de-a gata. Poți doar să te inspiri, să alegi un element care îți place, ori o combinație de culori. Propunerile mele reprezintă mai mult o direcție pe care să o încerci. Te provoc să-ți alegi un element despre care ai crezut mereu că nu ți se potrivește, ori ți-a fost cumva teamă să-l îmbraci. S-ar putea să descoperi că-ți place sau chiar că devine articolul tău preferat. Curaj!

Back to school