Cavaleria Black Friday 2021 | Produse pentru animale de companie

Dacă ai luat decizia de a-ți cumpăra un animal de companie, ai și responsabilitatea de a avea cea mai bună grijă de acesta și de a-i oferi cea mai bună viață. Am pentru tine câteva produse pe care le-am găsit la reducere. Sunt produse destinate pentru sănătatea animalului tău de companie, dar și produse cu care să-i răsfeți.

Haina Mon Petit Rosie Maro Lucios L 45 Cm. Haina Mon Petit Ami  este o geacă de iarnă foarte călduroasă ce protejează cățelușul de frig. Hăinuța se îmbracă ușor, fixându-se în jurul abdomenului și al pieptului. Este confecționată dintr-un material impermeabil, rezistent la vânt și umezeală.

Lesă Retractabilă Pentru Câini Xcho Bandă XS 3M Roz. Este o lesă potrivită câinilor de talie foarte mică cu o greutate de maxim 12 Kg. Are un sistem care permite oprirea rulării lesei prin simpla atingere a butonului, mâner ergonomic ce poate fi ajustat și oferă câinelui libertatea de mișcare, menținând totodată posibilitatea controlului tău asupra direcției sale de deplasare.

Ansamblu de joacă pentru pisici cu suport pătrat și șisal. Acesta este un loc de joacă pentru pisici, format dintr-o  platformă și un spațiu în care pisica se poate ascunde, din plus de înaltă calitate. Ansamblul de joacă pentru pisici este locul perfect în care ele se pot juca, dormi, zgâria, stimulând un comportament activ și evitând astfel deteriorarea canapelelor, perdelelor, scaunelor sau orice ar putea să le atragă atenția.
Produsul se montează foarte ușor.

Cușcă transport rozătoare baggy. Cușcă Transport Baggy din material plastic, non-toxic, pentru rozătoare și pui de pisică sau pui de câine. Este ideală pentru a vă duce animăluțul la veterinar sau pentru a îl deplasa dintr-o locație în alta.

Conservă câine obesifit 400gr. Hrană completă pentru câini destinată reducerii greutății corporale. Dietă completă, umedă și palatabilă pentru câini, perfectă pentru animăluțul tău care suferă de obezitate.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!