Hai să-ncepem cu cel mai nou SUV electric, este vorba de Volkswagen ID4. Și doamne, ce mă bucur că nu mai apare Crozz în denumire. Este așadar un suv-compact, , cu autonomie mare, construit pe aceeași platformă MEB, ca ID3. Și stai liniștit, așa cum am văzut și la ID3, ID4, va arăta exact ca-n poze, minus colantul odios care camuflează formele mașinii. Spre deosebire de passat, pare mai puțin plictisitor. Pentru început, ID3 va fi vândut într-o versiune cu propulsie și autonomie de vreo 500 de kilometri. Ai auzit bine, n-am avut autocorrect. Putere, ne așteptăm pe la vreo 200 doar pentru puntea spate. Doamne, în ce lume trăim. BMW vinde mașini cu tracțiune față și volkswagen cu spate. 

ID4 va avea încărcare rapidă, până la 80% în vreo 30 de minute la o priză de 125-150kw. ID4 ar trebui să apară anul viitor. Este un model global care va fi produs în Germania, China și Statele Unite ale Americii. Dacă reușim să extirpăm virusul. 

Urmărește clipul până la capăt să afli informații și despre Fiat 500 electric, BMW i4 și faceliftul de pe Mercedes-Benz Clasa E.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.