Tăiem la jumătate provocarea de pe internet #markzuckerberg. #CINCIANICHALLENGE cu Toyota Rav4, a patra generație, care a primit deja un înlocuitor. Așadar, rămâne relevant modelul acum când prețul îi va scădea destul de mult?

Rav4 nu e pentru oricine. E departe de rafinamentul unui Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai sau Honda CR-V. Toyota Rav4 bate mai degrabă spre zona utilitară. Plastic hardcore peste tot, care se cam zgârie ușor, apropo dar și-un cuplu motor și transmisie gălăgios dar sănătoas. Un Duo de pus la muncă. Așadar, Toyota RAV4 e pentru bad-boys, cei care au de cărat continuu ski-jeturi, snow-mobile sau betoniere. Ori, genul de bărbați care nu se atașează de fier.

Dacă ești interesat de un RAV4, verifică-i foarte bine istoricul. Ajută să găsești una care a făcut parte dintr-o flotă mai mare, chiar dacă a fost muncită până și-a scos și ultimul cent, știi sigur că a văzut revizii la timp și doar piese Toyota.

Diesel sau benzină?

Bună întrebare… 150CP putere ai pe ambele variante. 2,2 Diesel pe modelul prefacelift, 2.0 după. Hibrid, 2.0 benzină? Dacă mergi doar în oraș, recomand cu căldură hibridul. Nu are prețuri de speriat și s-ar putea să fie mai convenabil și la kilometri din bord. Altfel, nu ar trebui să ai probleme de fiabilitate, dacă a fost întreținută corect.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

 1. 1

  Salut baieti, va urmaresc de ceva timp pe youtube si am tot incercat sa gasesc un review pentru un Mercedes E300 hybrid.
  Doresc sa achiziționez acest tip de masina in zilele urmatoare si parerea voastra m-ar ajuta foarte mult.
  Tin sa precizez ca masina este din 2014.

  Si ca o a doua intrebare , Mercedes E300 hybrid ( 2014) / volvo v60 hybrid (2015) , am nevoie sa ma deplasez foarte mult in fiecare zi prin București , deci da…o parere si despre eficienta si consumul celor doua ar ajuta foarte mult.

  Va multumesc foarte mult

 2. 2

  “Mă bucur că ne revedem în Toyota RAV4 care ultima dată nu mi-a lăsat o impresie neapărat bună.”
  Oare te lasă memoria, Marian? Ultima oară când te-am văzut într-un RAV4 ai început filmarea aplaudând și ai afirmat: “Aplauze pentru japonezi. Le-a ieșit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.