Renegade e un Baby Jeep, văr de-al doilea cu familia 500 din Italia. Are un preț de pornire de vreo 22.000 de Euro, pentru motorul pe benzină de 1,6 litri. E ok dacă nu o scoți din oraș și ai nevoie de protecție tip Faraday pentru bizonii din trafic. Cea mai accesibilă variantă 4×4 este vreo 28.000 de Euro cu motor de doi litri, diesel de 140 CP. Dacă nu ai nevoie de tracțiune integrală și un motor mai puternic, cu mai puțini bani poți să alegi echiparea Limited cu 1,6 litri Diesel și 120 CP. Fără discounturile importatorului ajunge la 27.000 de Euro.

Trailhawk testat de noi e vreo 35.000 de Euro, cu o cutie automată, dar este echiparea de top. Chiar și la prețul de pornire, e la bani-lumină de Honda HR-V sau Mazda CX-3, pentru că Jeep l-a așezat în zona premium, acolo unde Mini Countryman e cam singurel. Și ceva mai scumpuț. Primești însă în standard sistem multimedia cu bluetooth și touchscreen, senzori de parcare pentru spate și reglaj electric pentru scaunul șoferului și oglinzi. Cât să simți că nu ai dat banii degeaba.

Mini Countryman e mai bine construit și stă mai bine pe șosea. Și interiorul e mai bine finisat, cu materiale mai bune, însă Renegade are un alt atuu: în off-road. Sistemul de tracțiune integrală are mai multe setări, pentru diferite suprafețe. În combinație cu anvelopele potrivite, se va descurca oriunde. Și Renegade arată aparte. Acum, că te-am lămurit cu niște lucruri despre Renegat, lasă-mi mai jos părerea ta.

 

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

5 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Am avut ocazia sa conduc asa ceva. O masina urata, fara dotari, finisaje mediocre, motorizari mici si pret astronomic. Nu mai zic de experienta la condus.
  Cine si de ce si-ar cumpara asa ceva vreodata?

 4. 4

  Salut,
  Ar fi fost un plus daca ati fi facut o franare de urgenta, iar masina sa fie filmata din lateral.
  Ce parere aveti de testul “El Jeep Renegade y sus problemas de frenada (brake issue) | km77.com” de pe youtube?
  Multumesc!

  • 5

   Wow, intr-adevar ce dezastru la franare, nu am mai vazut asa ceva. In conditiile astea chiar ar trebui recomandat oamenilor a nu cumpara asa porcarie de masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.