BMW M760 Li este modelul cel mai scump din actuala gamă a bavarezilor dacă ne uităm la lista de prețuri a acestei mărci. Este cea mai scumpă variantă a navei amiral de la BMW și are un preț de pornire de 176.000 de euro cu TVA inclus. Bineînțeles, pentru această sumă primești un V12 de 6.5 litri cu 610 CP, o caroserie cu ampatament mărit, sistemul de tracțiune integrală xDrive și multe altele.
Încă din echiparea standard te bucuri de faruri cu Laser, climatizare pe patru zone, masaj pentru scaunul șoferului și încă trei locuri de la bord, cu tot cu ventilație în scaune, direcție integrală și suspensie cu reglare automată. Evident, lista de dotări standard este semnificativ mai lungă, iar opționalele oferite pot crește dramatic prețul de listă.
Exemplarul testat de noi avea echipamente suplimentare în valoare de aproximativ 25.800 de euro, adică suficienți bani cât să cumperi cel mai accesibil model BMW în prezent, Seria 1, iar acesta nu ar veni fără dotări opționale. Factura pentru acest exemplar a ajuns la 202.635 de euro cu TVA inclus. În mod amuzant, prețul de vânzare fără TVA al acestui model cu tot cu echipamente este foarte apropiat de prețul de pornire cu TVA inclus.

BMW M760Li este primul model din această gamă care poartă și litera diviziei de performanță a acestei mărci, dar nu este un M7. Rivalii de la Mercedes-Benz și Audi încă au un avantaj din acest punct de vedere, dar M760Li nu este deloc lent, pentru că poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde. La fel de rapid ca un Mercedes-AMG GT S. Noi credem că este suficient pentru o mașină de două tone și 5.2 metri lungime, care mai are încă trei locuri în plus față de GT S. Apropo de Mercedes-AMG, acest BMW este mai rapid decât un S65 de la 0 la 100 km/h, iar Audi S8 este și el depășit de limuzina din Munchen. Să vă mai spunem că este la fel de rapid ca un Murcielago? Sau un Aston Martin One-77?

Suficiente cifre, e timpul să urmărești testul nostru cu BMW M760Li xDrive.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

6 Comments

 1. 1

  Salut
  Ce parere aveti despre Opel Corsa automata?
  E o masina buna,ma refer si ca intretinere. As vrea sa fie folosita ceva ani fara probleme.
  Multumesc anticipat

  • 2

   Salut, Andi.
   Dacă îi faci reviziile la timp și o conduci responsabil, nu ar trebui să ai nicio problemă majoră cu ea. Nu uita să te uiți și în ofertele rivalilor, poate găsești ceva la un preț mai avantajos sau cu specificații mai bune.
   Baftă!

   • 3

    La pret e bine,e foarte putin rulata de 2,3 luni inscrisa. Au returnat o si pe asta si inca una,o firma,luasera prea multe. Cum se spune,e o oportunitate ,deasta ceream o parere.

    • 4

     Dacă ești sigur că povestea este adevărată și ești încântat de prețul cerut, cere să faci o verificare în service pentru acea mașină și, eventual, să o și conduci, să fii sigur că-ți place cum merge automata respectivă.
     Pari destul de hotărât să cumperi, deci asigură-te că e veridică povestea și că mașina nu ascunde vreun defect sau o daună întâmpinate în aceste două-trei luni. Nu știi niciodată.
     Reține: Nu cumpăra fără să verifici!

 2. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.