E un trend pe care nu avem cum să-l neglijăm. În cele mai mari țări din Europa există deja pachete de mașină ca serviciu. Dacă vrei în fiecare an cel mai nou model sau nu te poți hotărâ la ce-ți place, poți să plătești un soi de abonament, ca la Netflix pentru automobilul de care ai nevoie. Vrei să mergi trei luni cu decapotabilă? Sau ai nevoie de un SUV? Ăsta-i conceptul prin care mașinile devin brusc accesibile.

Când îți pui numele pe o factură pentru o mașină treci cheltuieli de finanțare, asigurare, service și reparații care pot apărea pe durata de exploatare. Chiria în teorie sună mai avantajos pe termene de până la 18 luni. Devalorizarea e mai mare decât costul cu chiria. 95% din durata de viața a unei mașinii ea este parcată. Pentru cele 5% plătit cheltuieli de exploatare de mii, zeci sau sute de mii de euro.

Dintr-odată autoturismele premium par accesibile. Așadar, e mai ieftin și sănătos să ai o mașină mică doar pentru oraș și când ai de făcut un drum prin țară să închiriezi o ceva mai mare. Cei de la Bavaria Mobility îți pun la dispoziție o gamă mare cu autoturisme premium BMW. Poți să alegi un BMW i3 sau Seria 1 până la Seria7. Un SUV ca X5 pentru munte ba chiar și un BMW Cabrio pentru atunci când pleci la mare. Ai pachete bune de preț pentru weekenduri și le găsești pe toate pe www.bavariamobility.ro.

Și dacă închiriezi mașina pe o perioadă mai mare de 6 luni, cei de la www.bavariamobility.ro îți pot configura mașina așa cum vrei tu, ca și cum ar fi a ta. 

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.