Ați cerut TELEFOANE MAI IEFTINE! AVEM! – NOVA 11 ȘI NOVA 11 PRO – Cavaleria.ro

Ne-am obișnuit să vedem telefoane noi în fiecare an, sau mai recent la fiecare jumătate de an. Diferențele între ele și generațiile anterioare au devenit din ce în ce mai mici dar asta nu înseamnă că cele mai recente variante nu sunt totuși mai bune sau mai performante. Chiar dacă nu schimbă procesoare, memorie sau stocare, ori ba chiar camere foto, algoritmii devin mai buni, software-ul este mai optimizat și mai bine închegat și apar funcționalități noi.

Un aspect pe care se axează Huawei anul acesta cu noul Nova 11 Pro este duritatea sticlei de pe ecran, acel Kunlun Glass care se pare că ar fi mai rezistent chiar decât ultima versiune de Gorilla Glass. Asta doar pe Nova 11 Pro. Chiar și capacul din spate al telefonului este diferit, nu mai e din policarbonat sau din sticlă ci dintr-o piele ecologică care se simte foarte bine la atingere și arată total diferit de orice telefon pe care l-ai văzut până acum. Aduce mai mult a flagship și cu siguranță va atrage atenția celor din jurul tău.

Bateria este mai mare de asemenea pe Nova 11, și nu știu cum au reușit să introducă încă 500 mAh fără să modifice deloc greutatea telefonului față de cel de anul trecut. Poate au ei vreo tehnologie nouă pe care o folosesc la mașina aceea pe care abia aștept să o vedem și în Europa.