Am revenit cu un nou episod din Prețul Corect. Dacă la primele episoade am vorbit despre iPhone 8 și iPhone X, a venit timpul să disecăm și costurile de producție pentru Samsung Galaxy S8. Nu de alta, dar se recomandă a fi rivalul numărul unu al smartphone-ului made în California. După scandalul lui Note 7 care exploda și astfel a fost interzis prin avioane, ca mai apoi să fie scos de tot de pe piață, coreeni s-au văzut nevoiți să spele cumva această rușine. Și se pare că au reușit. Galaxy S8 este cel mai bine vândut smartphone de la Samsung.

Ne delectăm privirea pe ecranul infinity display de la Samsung și ne dregem pe final cu o doză de Coca-Cola. Poate așa ne trece gustul amar pentru că am ales alt smartphone, în loc să țintim spre creația niponilor. Coca-Cola, a doua cea mai recognoscibilă marcă din lume, al cincelea brand ca valore și cea mai populară băutură carbogazoasă din lume, este cea care ni l-a dat pe Moș Crăciun cel de toate sărbătorile. Nu știu câți dintre voi știu, dar moșul original era de fapt un Elf, cam urâțel și îmbrăcat în verde. Asta până în decembrie 1931, când durduliul plin cu daruri  a primit un rebranding din partea lui Haddon Sundblom. Artistul l-a desenat prima oară pe Moș Crăciun în forma actuală, pentru Coca-Cola.

O doză de Cola costă cam doi lei, la magazinul din colț. Așa că, inevitabil te întrebi care o fi oare costul de producție. Mai ales dacă te gândești că brandul american vinde anual câteva sute de milioane de doze. Ca să nu te obosești tu, am făcut eu calculele pentru tine. Rezultatul pare desprins din Matrix.

În fine, mai multe calcule și mai multă vorbărie în clipul de mai jos:

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 În cazul în care ai un produs preferat despre care vrei să știi mai multe, scrie-mi și-l iau la puricat. 

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Salut, Razvan ! O idee buna ar fi sa faceti un filmulet CocaCola vs Pepsi . Disputa de marketing intre cele doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.