Astăzi am lăsat dulcegăriile pentru ceva cu adevărat picant. Iau la bani mărunți sosul Tabasco, de mulți considerat cel mai popular sos picant din lume. Cu o tradiție de peste 150 de ani, sosul cel iute a apărut după ce un prieten apropiat al lui Edmund Mclhenny, fondatorul, s-a întors din Mexic cu un mănunchi de ardei roșii ca focul. Odată ajunși în mâinile lui Edmund, ardeii au fost transformați într-o pastă ce a primit numele de Tabasco. N-a mai durat mult până ca brandul să fie brevetat iar odată cu asta, compania și-a început vânzările în țările de peste Ocean.

Cam atât am avut de zis, în scris. Dacă vrei să afli întreaga poveste și mai ales dacă ești curios să știi prin ce procese sunt aduși ardeii în starea de înbuteliere, ți-am pregătit mai jos un clip.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *