Dacă te-ai decis să-ți faci cont pe Instagram sau pe orice altă rețea socială este limpede că vrei să fii popular. La început este greu: vor fi zile în care nu vei primi nici o apreciere și nici un follower nou, dar consecvenţa este cheia. Odată ce începi să dai o linie contului și să fii activ zilnic, lucrurile vor începe să se miște natural, mult mai rapid.

Ca să accelerezi această creștere ai două posibilități: organic sau anorganic. Și nu, nu are nici o legătură cu chimia. Creșterea organică se referă la dezvoltarea profilului de social media în mod natural, prin calitate, consecvență și interacțiune. La polul opus stă creşterea susţinută arificial prin metode precum cumpărarea de followers și de like-uri. Poți fie să plătești de la câțiva dolari pentru câteva sute de aprecieri sau urmăritori și câteva mii pentru un volum similar. Practic îți construieşti o popularitate de carton, iar dacă despre popularitatea pe social media spuneam că este ca avuția în bani de Monopoly, ce-am putea spune despre cea cumpărată pe bani? În fine. Ideea este că mai mult decât să-ți hrănească orgoliul acestă popularitate falsă nu-ți va aduce nici un beneficiu.

Așa că, rămânem la metoda clasică.. organică, bio și mai puțin prietenoasă cu orgoliul, dar care dă rezultate bune pe termen lung. Așa cum spuneam în primele episoade nișa, constanța postărilor și coerența profilului rămân valabile, dar li se mai adaugă câteva aspecte. Acestea pot face ușor diferența între popular și nepopular, dar și între creșrete rapidă sau stagnare. Nu mai lungesc vorba așa că te las cu aceste sfaturi pe care îți recomand să le urmezi:

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.