A început Romanian Design Week – ce și unde puteți vedea între 4 și 13 iunie

Ediția de anul acesta a celui mai amplu festival dedicat industriilor creative, Romanian Design Week, este una dintre cele mai cuprinzătoare de până acum și propune vizitatorilor un circuit expozițional complex și efervescent, completat de o serie de evenimente satelit desfășurate în întregul București.

Afișul oficial al ediției RDW2021

Una dintre principalele destinații ale Romanian Design Week este Combinatul Fondului Plastic (Strada Băiculești nr. 29), care cuprinde atât expoziții de design și instalații amenajate în interior, cât și spații exterioare de networking și relaxare.

La Combinatul Fondului Plastic puteți vizita Expoziția RDW Selection 2021 înglobează unele dintre cele mai bune proiecte de design și arhitectură realizate în ultimii doi ani pe plan local și își propune să celebreze colaborarea și dialogul dintre discipline. Expoziția are loc la Galeria SENAT, iar selecția proiectelor a fost realizată de către boardul creativ RDW, alcătuit din specialiști în arhitectură, design de produs, fashion, design grafic și ilustrație. Conceptul și arhitectura expoziției sunt dezvoltate alături de Attila KIM Architects.

Anul acesta, Bulevardul Aviatorilor nr. 8A se transformă în RDW Design House, un important punct de întâlnire al comunității creative bucureștene. Patru expoziții de design contemporan internațional, găzduite în acest spațiu și reunite în categoria Design Flags, conectează publicul local la cele mai vibrante manifestări ale designului de pe scena internațională. În plus, vizitatorii pot admira și cumpăra obiecte de design românesc din concept store-ul Room21.

Harta cu locațiile RDW este disponibilă și aici

Rămâneți cu ochii pe paginile de facebook și instagram RDW pentru noutăți despre festival!