Ferrari lansează un SUV – Ce mașini se lansează în 2022

Trebuie să recunosc că am prins drag de BMW-uri, în special cele electrice, în ciuda faptului că nu arată extraordinar, mai ales fața IX-ului. Dar dacă designul acesta nu este pentru toată lumea, mă gandesc ce impact va avea noul Seria 7 având în vedere ca nu am mai văzut așa ceva niciodată de la BMW. În partea superioară, sub capotă par a fi luminile de zi, iar sub ele sunt blocurile optice. Îmi aduc a Rolls Royce sau a Seria 8 din 1990.

Ferrari Purosangue. Nu au cum să evite momentul acesta. Lamborghini, Porsche, Aston Martin, toți au un SUV competitiv, e timpul ca Ferrari să facă și ei ceva. Și deja au fost găsite poze în care testează viitorul SUV cu ce părți au avut la dispoziție. La partea de motoare am nevoie și de voi în comentarii să îmi dați o părere. Să fie un V12 aspirat ca cel din 812 Superfast? Sau un V8 Twin Turbo ca cel din SF90 sau varianta cea mai probabilă din păcate, n-o să vă placă asta, o motorizare formată dintr-un V6 și un motor electric.

Continui cu japonezele. Honda a anunțat că din 2022 toate modelele lansate vor fi într-un fel sau altul electrificate, dar tind să cred că poate Civic Type R-ul, care sfâșie circuitele, va fi o excepție sau vor găsi un șiretlic mai puțin relevant încât să se țină de cuvânt. Dar ce e bătut în cuie este prezența cutiei manuale și a motorului de 2 litri pe benzină V-Tec, care probabil va avea o mică creștere în numărul de cai putere față de modelul actual, adică în jur de 350 de cai putere.