Reduceri de ianuarie pentru casa ta

Ianuarie nu este doar luna rezoluţiilor şi promisiunilor, ci şi perioada reducerilor de iarnă, un moment bun pentru ca tu să îţi pui la punct locuinţa. Deşi magazinele sunt pline de tot felul de tentaţii, sunt câteva categorii de produse în care merită să investeşti, dar şi câteva posibile capcane. Ca în orice moment al anului, trebuie să te gândeşti bine şi de ce obiecte ai avea nevoie pentru casă şi să pui accent pe calitate, nu pe cantitate, iar pentru că sunt reduceri, calitatea va veni la un pret mai convenabil. Ideal ar fi să îţi faci o listă cu lucrurile necesare şi să cauţi cu atenţie prin oferte. 

Am reperat şi noi câteva oferte interesante în câteva dintre cele mai populare magazine dedicate mobilierului şi decoraţiunilor interioare iar mai jos îţi vom prezenta ce ni s-a părut mai interesant şi mai rentabil.

Zara Home

Reduceri de ianuarie

Cei de la Zara Home ne aşteaptă cu reduceri de până la 50% la o selecţie foarte mare de obiecte pentru casă, tu având astfel ocazia să îţi cumperi ceva de calitate, dar şi extrem de chic, la preţuri foarte bune. Deşi pe site vei găsi reduceri considerabile la multe obiecte destinate tuturor încăperilor, de la mici obiecte decorative şi arome pentru casă, până la seturi de lenjerie şi veselă, îţi recomandăm să petreci puţin timp pe site şi să alegi lucruri mai funcţionale, de care ai neapărată nevoie. În general, specialiştii ne recomandă ca iarna să investim în noi seturi de lenjerie de pat, ianuarie fiind luna în care preţurile vor fi cu adevărat reduse. Poţi alege un set din bumbac sau bumbac percal, pentru zilele friguroase sau un set din satin, pentru la vară, toate ţesăturile având minimum 150 de noduri, fapt ce face ca ţesătura să fie densă şi rezistentă. Merită să arunci un ochi şi peste selecţia de perne şi plăpumi, dacă ale tale au cam trecut de prima tinereţe.

Tot aici am găsit oferte foarte bune şi la seturile de veselă, iar dacă te gândeai să scapi de farfuriile desperecheate şi să te cadoriseşti cu un set elegant, din porţelan de bună calitate, oferta este foarte diversificată iar modelele sunt elegante şi foarte la modă.

Mobexpert 

Piesele de mobilier pe care le găseşti în acest magazin sunt în general de foarte bună calitate, preţurile fiind pe măsură, însă în ianuarie ai noroc, iar dacă aveai în plan să îţi înnoieşti locuinţa, este momentul perfect. La obiectele de mobilier pentru living, dormitor, dining şi baie, vei putea găsi reduceri între 40 si 50%, însă sunt reduceri conistente şi la saltele, veselă, covoare şi decoraţiuni. Având în vedere specificul şi renumele retailerului, cel mai bine ar fi să te orientezi către obiectele de mobilier, ele reprezentând o posibilă investiţie, şi la preţuri foarte bune. 

Pe site, vei găsi foarte multe canapele şi fotolii la preţuri foarte bune, din piele sau materiale textile, în funcţie de preferinţe dar şi seturi pentru living, formate din masă şi scaune, cu designuri moderne şi foarte diversificate, încât va fi uşor să găseşti ceva pe gustul tău. Ne-au atras atenţia şi ofertele la obiectele de mobilier destinate dormitorului, şi am găsit multe paturi, noptiere, comode şi dulapuri care ne-au făcut cu ochiul, datorită designului interesant şi preţurilor accesibile.

IKEA

Reduceri de ianuarie

Nici celebrul retailer suedez nu dezamăgeşte în acest sezon, venind cu reduceri de până la 50% la foarte multe obiecte, de la mobilier pentru dormitor, camera de zi, sufragerie dar şi pentru exterior. Pe lângă obiectele de mobilier reduse, vei găsi şi corpuri de iluminat, covoare, obiecte decorative şi accesorii de gătit la preţuri foarte bune. Toţi experţii din domeniul designului ne recomandă ca iarna să investim în mobilierul mult visat pentru grădină, căci vorba “Fă-ţi iarna car şi vara sanie” este foarte valabilă în acest context. Iar cei de la IKEA au câteva piese interesante care ţi-ar putea plăcea, dar şi ceva veselă pe care ai putea să o foloseşti pe terasă cu prietenii sau la un picnic.

Acest magazin este recunoscut şi pentru obiectele destinate organizării şi depozitării, iar dacă anul acesta ţi-ai propus să fii mai ordonat, acum e momentul perfect pentru a investi în câteva obiecte de acest fel care te vor ajuta să îţi depozitezi cum trebuie pantofii, hainele sau documentele.

Atunci când vorbim despre reduceri, e bine să fii cu ochii în patru şi să nu te laşi dus de val, ci să priveşti fiecare obiect cumpărat ca pe o investiţie. Alege doar obiecte de calitate, de care să te bucuri un timp cât mai îndelungat, şi evită să cumperi diverse lucruşoare din impuls pentru a fi sigur că ai profitat inteligent de preţurile reduse.