VIDEO – Cum a fost la Untold 2018 

Gata? Sunt deja acasă? Parcă au trecut prea repede cele patru zile de festival și îmi este greu să mă gândesc că pe seară nu o să pornesc spre Untold. Este al treilea an consecutiv în care particip și vă spun sincer că festivalul evoluează de la an la an. De la scene, artiștii prezenți, activitățile pe care le poți face în cadrul festivalului și până la mâncare și organizare, totul este de fiecare dată la superlativ.

Ca în fiecare an, nu am întâmpinat nici un fel de problemă când a fost vorba de înregistrare, de acces ori de rezolvarea unor posibile probleme. Pur și simplu organizatorii se gândesc la toate, iar ție nu-ți rămâne de făcut altceva decât să te distrezi. Fie că alegi să petreci majoratatea timpului în mulțime la main stage, fie că preferi scenele din parc, pe cea din Sala Polivalentă, să stai relaxat și să te bucuri de atmosferă sau vrei un tatuaj, să te tunzi ori să mănânci ceva bun…stai liniștit, le ai pe toate într-un singur lor. Nu degeaba l-au numit organizatorii tărâmul magic Untold. 

Anul acesta m-au surprins câteva lucruri noi. De exemplu, zona “Maramuresc Experience” unde organizatorii împreună cu membrii asociaţiei „Geto-Dacii Ansamensi” din Jibou, judeţul Sălaj și-au propus să promoveze cultura și tradiția maramureșană. Puteai găsi aici tot felul de haine și accesorii produse și înspirate din farmecul zonei. În plus, puteai degusta slană cu ceapă și nelipsita pălincă. M-am pozat cu dacii și mi-am cumpărat un pileus dacic. 

Untold 2018 

Ca în fiecare an, Armin Van Buuren a mixat pe scena festivalului până la ora 9:00 dimineață, în condițiile în care a urcat pe scenă la ora 2:00 noaptea. Este deja o tradiție ca la Untold să stea cu mult peste program, iar anul acesta a stabilit un nou record. Anul trecut, de exemplu, a mixat cinci ore, iar anul viitor mă aștept să mixeze cel puțin cât a făcut-o anul acesta. Însă, pe lângă multele ore petrecute pe scenă, cea mai impresionantă este atmosfera. Se vede și se simte că oamenii îl iubesc, iar el îi răsplătește cum știe mai bine. Iar asta se traduce printr-o atmoferă senzațională. 

În cifre Untold a însemnat peste 355.000 de oameni în cele patru zile de festival și peste 200 de artiști. Recordul a fost stabilit sâmbătă, ziua a treia, când peste 92.000 de oameni au trecut pragul tărâmului UNTOLD 2018.