VIDEO – Cum a fost la Trofeul Sinaia

O etapă pe care am așteptat-o mult timp. Nu e neapărat despre viteză ci despre îndemânare și curaj. Nu e ușor să alergi în treapta a cincea la doi metri de sufrageriile oamenilor. Și chiar dacă am avut baloți de baie în zonele cu risc ridicat, trebuie să știi totuși că un astfel de balot cântărește cât mașina mea de curse. Trebuie să respecți Sinaia, căci bordurile îți pot distruge imediat mașina.

Și ca la ultimele 3 etape de până acum, a plouat și-n acest weekend. Și a plouat bine de tot, cât pentru un cod galben. Pentru mine ploaia are și un avantaj, căci mai echilibrează deficitul de putere pe care îl am în clasamentul E2-SC. În același timp ne dezavantajează pe toți cu biposturile pentru că mașinile noastre sunt mult prea ușoare.

Dar, dincolo de ambiția de a face și niște rezultate bune, m-am distrat. Și nu doar pe mine. Am avut trei pasageri care au gustat din plin senzațiile pe care ți le dă Speedcar-ul GT1000. Radu Neagu, al nostru coleg, avea lacrimi de fericire atunci când am ajuns la finish. Două minute, cât durează o urcare, sunt mult prea puține.

Rezultat spectaculos a făcut toată echipa. Costi Stratnic, locul 2 în clasamentul general. Aurelian Andronache a punctat și în clasamentul H3 și în cel rezervat mașinilor cu tracțiune față.

Dar, las mai bine imaginile să vorbească.

 

 

Mulțumiri sponsorilor noștri: iHunt.ro, Leasingautomobile.ro, Ianis Cargo, AutoLeader, Doman Met și Yacco Racing.

Imagini: Rallyzoom.ro