VIDEO – Lacoste – Cea mai cunoscută reptilă din modă

Puțini sunt cei care nu au auzit de celebra reptilă din modă, Lacoste. Dacă la noi în țară este cunoscută ca fiind o marcă nu atât de ușor accesibilă, în țările din occident, Lacoste este o marcă decentă, de bun simț. Prima apariție în modă a reptilei a fost în 1927, înaintea unui meci de Cupă Davis, când tenismenul francez Rene Lacoste a pus pe el un tricou cu guler inscripționat cu un crocodil galben și nu verde, așa cum este astăzi.

La patru ani după retragerea din tenis, în 1933, fostul tenismen a simțit că e loc de o afacere în domeniul modei așa că a înregistrat brandul Lacoste. Imediat după asta, tricourile au devenit extrem de cunoscute și au primit supra-numele de ”La chemise Lacoste”, cămașa Lacoste.

Sediul central se află și astăzi în Franța, la Troyes, și lansează mai multe tipuri de produse, de la haine și încălțăminte, la ceasuri și parfumuri. Sediul central se află și astăzi în Franța, la Troyes, și lansează mai multe tipuri de produse, de la haine și încălțăminte, la ceasuri și parfumuri.

Hai să urmărim întreaga poveste.

 

lacoste