5 magazine online cu haine

Pentru astăzi m-am gândit să vorbim despre câteva site-uri de haine care livrează și în România. După cum știi, cel puțin în România, există o multitudine de magazine online care se laudă cu tot soiul de promoții, unele adevărate, altele cosmetizate, iar altele au aceleași stocuri de ani de zile și încă se chinuie să le vândă. Astfel de magazine sunt de evitat, eu nici nu-mi mai bat capul să verific ce mega oferte prezintă și merg la sigur pe site-urile în care am încredere. Când vine vorba de cumpărături online, nu te lăsa păcălit de mail-uri înșelătoare ori de promoții pe site-uri pe care nu le cunoști sau despre care nu ai auzit niciodată. Sunt sigur că primești o mulțime de mail-uri de la diferite magazine online care vând produse foarte cunoscute la prețuri incredibile. Site-uri, de altfel, pe care nu găsești prea multe informații și care arată la fel ca multe altele. Treci peste ele.

Dacă descoperi un site nou verifică-l bine înainte, întreabă-ți prietenii dacă au cumpărat vreodată de pe el și nu da comandă până nu ești sigur că este de încredere. O metodă foarte simplă de a te convinge că este vorba despre un magazin online adevărat, cu oferte pe bune, este să verifici dacă au o adresă completă, număr de contact și dacă întreg site-ul este lucrat. Dacă dai doar peste o pagină de start cu câteva oferte fără alte detalii, clar este vorba despre o înșelăciune. Caută recenzii pe internet și nu mușca orice reclamă îți apare pe Instagram. Ține cont de proveniența produselor și de țara din care faci comanda. Chiar dacă alegi să mergi la sigur și să cumperi de pe site-uri verificate, asigură-te că știi clar din ce țară vin produsele și în care sunt unitățile de mărime corecte. Nu de alta, dar s-ar putea să încurci numărul de la pantofi UK cu US, să fie inch în loc de centimetri sau pur și simplu să fie vorba de alt calapod și alt tipar. 

Revenind la recomandările mele, am pentru tine cinci site-uri online, verificate deja de mine. Toate au livrare în România, multe dintre ele chiar gratuită dacă atingi o anumită sumă, așa că n-ai de ce să-ți faci griji: