4K LA 165 Hz (Aproape) – Viitorul Meu Monitor – Cavaleria.ro

În timp ce George testează ecrane de proiecție de trei metri și proiectoare laser 4K, eu am pus mâna pe unul dintre cele mai bune rapoarte preț, performanță, rezoluție pentru un monitor cu refresh rate de 165 Hz. Huawei MateView GT este numele lui, și la doar 2300 de lei în varianta fără boxă, primești la schimb un ecran VA de 34 de inci cu 165 Hz rată de refresh și 3840×1440 pixeli rezoluție. Acum, poți să cauți oriunde vrei o astfel de combinație la acest preț, nu vei găsi.

Și asta pentru că avantajul major al lui Huawei este faptul că intră într-o piață nouă, unde competiția este mare, și trebuie să facă puțină ”gălăgie”. E puțin anormal ca un monitor 4K în prezent să coeste la fel de mult ca un televizor de 55 de inci. În unele cazuri un monitor bun echivalează cu prețul unui televizor OLED, net superior din toate punctele de vedere.

Deigur, nu poți pune pe birou un televizor, e prea mare și ar trebui să stai la doi metri distanță, dar am văzut setup-uri cu televizoare de 48 de inci care aarătau chiar bine.