WATCH GT3 SE – CE E SPECIAL?

Mi-a spus cineva odată că am un ceas foarte mare pe mână. Era vorba de Huawei Watch GT 2 Pro. L-am ignorat și mi-am pus unul și mai mare, mai greu, și desigur mai rezistent. Preferințele nu se discută și cred cu tărie în acest lucru, dar câteodată e bine să ascultăm și ce spun ”specialiștii” sau ce dictează experiența.

Smartwatch-ul nu mai este doar pentru sport, ci mai degrabă un ceas chiar elegant, ale cărui curele sau fețe le poți schimba în funcție de ocazie. E valabil pentru aproape orice model de la oricare producător. Partea proastă este că pentru cei cu mâna mai mică, sau cei care nu suportă să simtă ceva pe încheietură, nu prea există soluții. Interesant este că unii producători se mai gândesc și la asta, iar aici intră în discuție Huawei Watch GT3 SE.

E gândit pentru cei care vor un smartwatch ușor, cu toate funcțiile unui Watch GT2 Pro sau GT3, dar și la un preț mai accesibil. E pentru cei care fac mișcare, indiferent de tipul acesteia, vor să își monitorizeze semnele vitale și activitatea, și sunt conștienți de adâncimea buzunarului.