VIDEO – UNBOXING SURPRIZĂ – Chiar nu aveam idee în ce mă bag

Nu că nu mi-ar face cu adevărat plăcere să desfac cutii care nu mai ajung la George, ci la mine. Am totuși ceva emoții când vine vorba de unboxing-urile surpriză pentru că de cele mai multe ori durează mult. Știm că la interior nu sunt produse foarte complicate, însă dacă nu ne facem temele înainte de filmare ajungem la câteva ore de înregistrare. Cu mai multe camere.

Am scăpat destul de ușor astăzi, și chiar am găsit o utilitate pentru aproape toate gadget-urile din cutia de la PNI: dormitorul meu :) Jucăria cea mai mare va ajunge cu siguranță în Cavaleromobil, asta dacă nu o rechiziționează George înainte, tocmai pentru momentele în care rămânem în pană de curent pentru telefoanele mobile. Apropo de asta, trebuie să îmi aduc aminte mâine să las câte un cablu cu fiecare conector posibil în mașină. Astăzi chiar mi s-a descărcat telefonul complet pentru că nu am avut un cablu la mine.

Vă dau totuși o idee. M-am jucat cu gadget-uri inteligente pentru casă și pentru camping. Din acelea care se conectează la WiFi și le poți controla direct de pe telefonul mobil.