[VIDEO] Vibratorul Trojan Tri-Phoria – unboxing și review

Acest material nu este un review ci un pamflet și ar trebui tratat ca atare.

Dacă sunteți ca mine, cel mai probabil aveți mintea plină de clipuri video cu teste de toate felurile. De la automobile la telefoane mobile. De la tablete la drone și aparate foto DSLR. Eu mai știu și oameni suficient de ciudați care își pierd nopțile consumând video-review-uri pentru obiective “pancake”, espressoare manuale sau lumini de studio.

Review-ul a ajuns o instituție modernă a internetului iar reviewer-ul (să îi spunem astfel vloggerului) un fel de proteză pentru ochi, mâini și urechi a consumatorului contemporan. Și e bine să fie așa. Nu putem fi toți experți la toate. Nu avem timp să butonăm totul. De aceea e bine să ne găsim oamenii potriviți de la care să împrumutăm opinii avizate despre produsele care ne interesează.

Silviu Gherman nu este genul de om în care să îți pui încrederea că o să facă un review competent. Din fericire, nici produsul pe care l-a filmat nu este unul pe care să îl mai fi văzut evaluat vreodată. Nici nu îmi este clar dacă ar exista o piață pentru acest gen de… unboxing. Cu toate acestea mi se pare util să îl urmărim ca să nu ne luăm prea în serios și să uităm că tehnologia nu ne aduce fericirea. Deși, în acest caz, tocmai despre… fericire este vorba.