VIDEO – M-am trezit de dimineață cu poftă de cafea bună!

Pardon, de espresso bun. Unul scurt, cremos, fără zahăr și fără lapte. Adică așa cum m-am obișnuit până acum cu acel aparat automat Beanz Wave pe care îl țin în birou de ceva vreme. Și cum Cătălin, cameramanul nostru deja a pus ochii pe el (cred că din cauza, sau datorită mie s-a apucat de băut cafea) am decis să deschi altă cutie, cea de la Beanz Twins.

Da, acesta este al doilea review al meu pe cavaleria.ro. yeeey! Acest aparat este mai deștept, știe mai multe cantități de cafea, și spre deosebire de Wave, capsula cade în același recipient pentru apă. Pentru că acum există un recipient pentru apa menajeră, cea pe care o treci prin aparat ca să îl cureți.

Rezervorul de apă este la exterior, și aș putea spune că aparatul este chiar mai elegant. Preferințele nu se discută, știu.

Cafeaua are același gust, și da, asta este bine pentru că mă obișnuisem cu ea. Chiar dacă aparatul este mai deștept, setările trebuie să rămână la fel, mai ales dacă te-ai obișnuit cu un aparat de la ei. Apropo, am un pont foarte bun pentru tine, acel Beanz Wave este la jumătate de preț la ei pe site în perioada de Black Friday. Nu cred că găsești un espressor cu capsule bun, la 200 de lei. Ba chiar am văzut filtre simple de cafea, peste acest preț.