VIDEO – Tot ce trebuie să știi despre noul BMW Seria 7

BMW pune pe Seria 7 tot ce are mai bun în materie de tehnologie. E nava lor amiral din 1977 și până acum, cu milioane de exemplare vândute.

Noua seria 7 vine ca un facelift care aduce în noua linie de design modelul. De-acum avem grila uriașă, dintr-o singură bucată, faruri mai înguste și per total un design frontal mai agresiv cu un contur mai bine definit și pe capotă. Spatele primește și el modificări importante, cu stopuri cu ieșiri în relief, similar cu ce am văzut pe seria 8 plus că ele sunt de-acum unite.

De-acum Seria 7 vine cu un sistem de conducere autonomă mai avansat și-n teorie ar fi pregătit pentru conducere autonomă pe autostradă. Sistemul va funcționa pentru moment în China dar și-n în câteva din statele din SUA unde legislația permite. Condiția e ca privirea să fie mereu îndreptată către drum. Pentru asta, cei de la BMW au instalat senzori deasupra ecranului care fix asta verifică. Poți să-l compari cu FaceID de la Apple.

Noutate în gamă este și varianta de hibrid plug-in, 745e cu autonomie de aproape 60 de kilometri în modul full-electric. Puterea totală din două motoare e de 390 de cai putere. Te las acum cu un scurt video de prezentare până când luăm mașina în test-drive.