[VIDEO] Suzuki Vitara – Un Swift pe steroizi

O pot considera surpriza anului. Noul Vitara e bun. Și păstrează în caroserie toată esența Suzuki. Mic, rapid, furios și amuzant. Poți să spui că e un Swift pe steroizi. Nu se supără. În plus, e ușor de personalizat. Combinații de culori plăcute ochiului la prețuri de discount. Am văzut deja foarte multe pe stradă semn că nu sunt singurul care le apreciază. Și doar vreo două la fel.

Indiferent de motorizarea pe care o alegi, Vitara este la fel de bună. Dotările extra doar o îmbunătățesc puțin. Experiența e aceeași. Pentru oraș aș alege motorul de 1,6litri, VVT de 120 CP. E mai mult decât suficient pentru o caroserie așa ușoară. Automată, doar dacă ai neapărată nevoie.

Și să nu cobori mai jos de echiparea Spirit. O să apreciez aerul condiționat automat vara și scaunele încălzite iarna. Cu 800 de euro poți să alegi două nuanțe de vopsea. Arată cool.

Ca să trag linie, mă bucur că Suzuki a revenit la filozofia care a consacrat-o. Pot spune, sincer, că Vitara este cea mai bună mașină a lor până la un nou Swift. Așteptăm la test și varianta cu motor de 140 CP, poate ne face să uităm și de Swift Sport.