VIDEO – Mi-am luat iPhone, Second Hand – Cavaleria.ro

Povestea este destul de simplă pentru mine, aveam un iPhone 11 Pro de 64 GB și aveam nevoie de unul de 256 GB, pentru că Apple nu a făcut unul de 128 GB. Aveam de ales, să îl pun pe site-urile de anunțuri și să răspund sau să ignor toate ”ofertele pe loc” de negociere, atât la vânzare cât și la cumpărare, sau să mă duc către Flip.ro unde nu aveam aceste bătăi de cap. Am ales a doua variantă pentru liniștea mea, știind că aș fi putut obține probabil 100-200 de lei în plus de pe site-urile de anunțuri.

Un alt motiv important a fost garanția de 12 luni. Nu l-am cumpărat pentru mine ci pentru a îl face cadou, și nu doream emoții după cumpărare mai ales că e vorba de cineva apropiat. Garanția și rapiditatea sunt cele două motive principale pentru care și alți oameni aleg să își vândă sau să cumpere telefoane de pe Flip.ro.

La mai bine de o lună de la încheierea tranzacției cei de la Flip m-au rugat să vă povestesc experiența mea, cu bune și cu rele dacă au fost. Asta am să și fac mai jos, cu dovezile de rigoare.