[VIDEO] Mercedes-Benz V250 – Nicht dubă

Uită de Sprinter, Viano ori alte derivate. V Klasse nu are nici o legătură. E o limuzină care întâmplător arată ca o dubă. Confortul e la superlativ. Atât pentru pasagerii din față cât și pentru cei din spate. Mai ales dacă ești generos cu dotările. Și neapărat cutie automată.

Varianta testată de noi e și cea mai puternică. 250 în nume înseamnă 190 de CP și cutie automată în șapte trepte. Prețul de pornire e undeva la 40 de mii de Euro. Dar, distracția începe atunci când vrei să ți-o comanzi.

Cum să fie? Cu caroserie scurtă, lungă sau foarte lungă? De la 4,89m până la 5,37m cu diferență de 2.000 Euro. De la stoc la Avantgarde, alte 6.000 Euro. Și-apoi poți să-i pui și jante de 19 inch, negre. Plus pachet sport, Avantgarde, cu tot cu suspensii și pedale sport.

Altfel, indiferent de dotări, se conduce ușor. Să nu alegi totuși V200. 136 de CP sunt prea puțini. Mă gândesc însă că nu e genul de mașină pe care un tată o cumpără pentru familia lui. Ci e mai degrabă pentru atunci când nu ai mașini de lux pentru fiecare VIP care vine la petrecerea ta.