VIDEO – M-am uitat la filme pe blocul vecin – Epson EB-U42 [UNBOXING & REVIEW]

Este exact cel la care te aștepți, cel al unui proiector. Bine, filme sau altceva,  în cazul nostru Marian Andrei testând o mașină electrică de care este mai mult decât entuziasmat.

Cam așa a fost și cu mine atunci când am pus mâna prima dată pe un proiector și am vrut să vizionez un film. Am și reușit mai ales că pe vremea aceea rezoluția era încă un subiect tabu. 640×480 de pixeli era cam tot ce puteai obține se la un proiector însă și atunci aveai la dispoziție un ecran mult mai mare ca cel al unui televizor și o experiență de vizionare mult mai apropiată de cea a unui cinema.

Diferența majore între proiectoarele de acum 15 ani și cele de acum era fiabilitatea. Cel de atunci nu rezista 15 ani, cel de acum da.

Acesta este un Epson Eb-U42, un proiector in teorie pentru sălile de conferință. În practică poate fi folosit și pentru cinema. Rezoluția este puțin peste FullHD  are o luminozitate și un contrast foarte bună și mai este și ușor. Practic poți să îți faci cinema-ul oriunde vrei. Eu l-aș face în aer liber  eventual pe clădirea vecină. Asa, ca în clipul de mai jos.