VIDEO – Cu Lorena pe drum spre #casabuhnici

Îl amânam de prea mult timp. După trei ani de Cavaleria și câteva zeci de interviuri cu personaje aparte, a venit timpul interviului cu Lorena. Fără să îi dau întrebările înainte, fără pregătiri, simplu, așa cum vorbim de obicei. Vă invităm în mașină, alături de noi, acolo unde avem conversații de familie, de business, de viitor. Am ales acest moment, din mai multe motive.

Primul. E ziua ei pe 29 decembrie și tocmai s-a tuns :) #BravoLore. Și La Mulți Ani cu ocazia aniversării de 18 ani! iar cadoul/promisiune din interviu rămâne valabil pentru că știu că e nevoie. În 2018 dăm kilometrajul peste cap.

Al doilea. Pentru că tocmai ne-am mutat și cred că e important să înregistrez senzația ei după primele zile în #casabuhnici. Sincer, mereu mi-a fost teamă că nu o să meargă până la capăt cu decizia de a ne muta la Corbeanca iar acum mi s-a luat o piatră de pe inimă. Îi place și cred că o să fie bine.

Iar ultimul motiv este că voiam să tragem linie după 2017 și să facem planul de bătaie pentru 2018. Lorena este genul care știe bine ce vrea să facă, fără teamă, fără rețineri. Îți dă încredere dar te și pedepsește dacă o dezamăgești. Semănăm și suntem radical diferiți în multe feluri. Ne echilibrăm și ne motivăm reciproc așa cum nimeni nu o poate face pentru fiecare dintre noi. E partenera mea dincolo de viață. Și eu un om de la care putem învăța cel puțin cinci chestii… cool.

Interviu susținut de BCR.