VIDEO – LAPTOP CU AMAZON ALEXA? DE CE NU

Acesta este primul laptop care te scapă de grija achiziționării unei boxe inteligente. Toate funcțiile pe care le vrei de pe un Amazon Echo sau Echo Pro, ori varianta cu ecran chiar, le găsești pe noile laptop-uri Lenovo YOGA C940 și S740. Sunt subțiri, sunt sexy, sunt inteligente și vin cu cele mai noi procesoare de la Intel din seria a 10-a. Avem de discutat și în această privință, vorbim puțin mai încolo. Da, au foarte multe nuclee fizice dar frecvența pleacă de la 1.1 GHz. Ai citit bine.

Știm că performanța nu mai crește exponențial, nici la computere și nici la telefoane, de aceea apar funcții noi pe acestea.

Ce este nou vei vedea în a doua jumătate a clipului. Vorbim despre seria ThinkBook de la Lenovo. Ce este? Noi laptop-uri bine configurate și echipate, gândite pentru birou dar mai accesibile ca seria ThinkPad.

La nivel de construcție impresionează la prima vedere. Ecrane foarte bune, configurație de top, carcasă din aluminiu și aliaje și autonomii ce trec de 10 ore fluierând. Totul “începând de la 1.32 kilograme”. E un pariu pe care sunt dispus să îl fac cel puțin o lună, doar dacă nu mai editez video pe laptop.