VIDEO – Huawei Matebook D14 + D15 2021

În fiecare an, toamna se numără bobocii. Așa spuneam când venea vorba de telefoane mobile și alte gadget-uri care își făceau apariția la târgurile internaționale din a doua jumătate a anului. De ceva vreme avem lansări de produse de două ori pe an, iar laptop-urile se pare că apar ”ca ciupercile după ploaie” primăvara. Nu e de rău, îmi plac ciupercile gătite bine la foc mediu pe grătar, și îmi plac și noile laptop-uri din segmentul mediu de la Huawei. Mi-aș fi dorit însă puțin mai mult de la ele. Nu mai vin cu procesoarele de top de la AMD ci cu versiunile intel low voltage din generația 11. Da, sunt rapide, dar nu le mai pot recomanda pentru jocuri și nici pentru editare foto sau video.

Huawei Matebook D15 2021 – Modelul testat de noi vine cu 16 GB RAM, 512 stocare pe SSD NVMe și cu un intel core i5 din generația 11. Ecranul este de 15.6 inci, FullHD și vine instalat cu Windows 10 Home. Click pe link pentru configurație completă și prețuri.

Huawei Matebook D14 2021 – La fel ca și varianta de 15 inci, avem 16 GB RAM, 512 GB stocare pe SSD NVMe și un procesor intel core i5 din generția 11. Singura diferență notabilă este ecranul de 14 inci cu aceeași rezoluție FullHD. Click pe link pentru configurație și prețuri.

https://www.youtube.com/watch?v=RojjhKsEnrc