VIDEO – Honor MagicBook Pro, 14, 15 – IFA2020

De la IFA 2020 nu lipsesc produsele, și deși sunt puține la număr, am găsit câteva lucruri interesante. Laptop-urile Honor, frățiorul mai mic și mai tânăr al lui Huawei sunt o alegere interesantă pentru cei care nu fac doar mail și Excel.

Au fost lansate trei modele și dintre ele cel mai mult mi-a atras atenția modelul de 16 inci. MagicBook Pro. La prima vedere nu îi acorzi prea multă atenție din punct de vedere performanță, însă este primul laptop cu AMD pe care am pus mâna și este surprinzător de ușor și de rapid. Ecranul de 16 inci are doar 4 mm grosime iar camera web este desigur sub o tastă dedicată. Pentru intimitate și pentru cele mai ciudate poziții de lucru :)

MagicBook Pro are nu mai puțin de șase nuclee și 12 fire de execuție, 16 GB RAM și până la 1 TB de stocare pe SSD din fabrică. Ce știu este că îl vei putea upgrada cu încă un modul și eventual și ceva memorie RAM. Toate acestea la doar 17 mm grosime și doar 1.7 Kilograme în greutate. Deja devine tentant și pentru creatorii de conținut și promit că o să îl pun la lucru mai mult decât credeți.

Celelalte două modele, Magicbook 14 și 15 sunt mai mici, mai ușoare și mai accesibile. Greutatea pleacă de la 1.4 Kilograme și toate au același ecran FullHD și construcție de aluminiu.

Cel mai accesibil model va costa 699 Euro și sper să le vedem prin luna septembrie. Nu garantez însă că vor fi importate și la noi deocamdată.