[VIDEO] FILM: The Other Side of the Door (2016)

O mamă care nu-și poate salva unul dintre copii de la înec, în urma unui accident de circulație, va fi cu siguranță bântuită de acest gând al neputinței și vinovăției. Aceasta este și intriga filmului The Other Side of the Door. Acțiunea se petrece în capitala Mumbai, acest loc nefiind ales întâmplător, deoarece India este o țară plină de tradiții, mai ales în ceea ce privește ritualurile mortuare.
În momentul în care ți se promite că poți să iei un ultim contact cu o persoană dragă decedată, să îi spui ce nu ai reușit, cu siguranță vei fi pregătit să faci orice sacrificiu. La fel face și Maria, Sarah Wayne Callies, al cărei fiu Oliver (Logan Creran) moare după ce mașina în care se aflau împreună, plonjează în apă.
Lucrurile se complică în momentul în care Maria nu respectă ritualul , iar de aici și până la o casă bântuită și terorizată nu mai este decât un pas.
Din punctul meu de vedere, un consumator de filme de groază, filmul merită cam nota 7, deoarece nu are un scenariu original și nu aduce nimic nou filmelor de groază. Au fost unele secvențe la care, recunosc, am tresărit, și nu am anticipat acțiunea, însă asta nu a fost destul.

Îți recomand acest film pentru că este cumva echilibrat. Nu este nici înfricoșător, dar nici nu te vei plictisi.