[VIDEO] Film: The Hateful Eight (2016)

Ne plac la maxim filmele lui Tarantino chiar dacă acestea sunt caracterizate de două lucruri: schimburi de replici lungi și amuzante și scene violente în care gloanțele și sângele zboară peste tot.

Însă, The Hateful Eight pare diferit. Aceste două caracteristici produse de Tarantino pot fi regăsite în film, dar niciodată nu se intersectează. Astfel, publicul este obligat să stea cu sufletul la gură timp mai bine de două ore așteptând ca scenariul să se schimbe brusc: de la amorțeală la secene explozive și invers. Așa că a existat stimulare vizuală și emoțională suficientă cât să mă țină activ pe tot parcursul proiecției.

Fiecare replică este bine așezată, iar dialogul antrenant stă lângă monologuri care au reușit să mă introducă în pielea personajului. De asemenea, scenariul dă posibilitatea fiecărui actor să joace mai bine ca niciodată și să își întreacă propria condiție.

Fiecare moment sângeros, care în mod normal ar stârni oroare și scârbă, este transformat de Tarantino într-un moment amuzant. Știu că sună ciudat, dar toată sala a râs când Samuel L. Jackson i-a zburat creierii lui Channing Tatum.

Adaugă o coloană sonoră de excepție, umor cu carul, personaje bine conturate și câteva teme rasiste controversate, iar filmul ăsta oferă tot ce trebuie să ofere un film regizat de Tarantino.

Îți recomand să mergi să vezi acest film. Dacă toate filmele din 2016 sunt la fel de interesante precum acesta, se anunță un an bun în cinematografie.

Te las să vezi mai jos o scenă amuzantă din film și trailer-ul oficial.