VIDEO – Cum faci telefonul mai rapid! [TIPS & TRICKS]

M-am găndit la o serie nouă de tutoriale pe care să o începem la finalul acestui an. Clipuri mai simple care să ajute pe cât mai mulți dintre voi. Primul și cred că cel mai cerut dintre ele este cum să îți faci telefonul să ”se miște” mai rapid. Sau mai exact, cum scapi de o cheltuială și bătăile implicite de cap, mai ales acum în ajunul Crăciunului, și păstrezi încă jumătate de an telefonul pe care oricum l-ai schimbat deja anul acesta.

Da, aici mă refer la Android pentru că aceste sfaturi nu sunt valabile pentru iPhone. Sistemul de operare de la Apple este totuși ceva mai bine optimizat, dar are și el minusurile sale.

Este binecunoscut faptul că un telefon cu Android merge bine când l-ai scos din cutie. După ce ai instalat pe el tot ce ai nevoie, și trec cele două luni în care te lauzi cu noua achiziție apar problemele. Pentru care, de cele mai multe ori chiar tu ești vinovatul pentru că insalezi o mulțime de lucruri de care chiar nu ai nevoie. Și uiți să faci curățenie așa cum te-au învățat părinții, în fiecare săptămână. Și să te speli pe dinți de două ori pe zi.

În clipul de mai jos îți dau câteva Tips & Tricks pentru cum să îi îmbunătățești semnificiativ viteza de funcționare a telefonului tău, soluții care chiar funcționează.

Nu am menționat despre nici o aplicație de optimizare pentru că o mare parte dintre ele fac exact opusul a ceea ce le spune numele. Acele ”cleanere”, o mare parte din ele, consumă multe resurse dacă sunt făcute de ”băieți cuminți”, sau chiar trimit datele tale personale pe diverse site-uri din china dacă le-au conceput ”băieții cu pălării negre”. Și fete, există și fete care fac aplicații. Fete cuminți sau mai puțin cuminți.