VIDEO – Cum arată telefonul perfect

Cum arată telefonul perfect pentru mine? Greu de spus, însă am o listă lungă de caracteristici și specificații care ar trebui să formeze telefonul perfect.

Știi momentul acela când te-ai plictisit de telefonul tău și ai decis că e momentul să îți cumperi unul nou? Ei bine, mulți dintre noi nu se uită la specificații, ci la dimensiuni, la cât de bine face fotografii și probabil, la cât de mult ține bateria. Cam asta cred că e lista scurtă. În această ordine. Sigur, contează și câtă memorie are, (aici mă refer la stocare) și cât de rapid este. Dacă are sau nu cel mai rapid procesor, cel mai mare ecran sau cei mai mulți pixeli pe display sunt valori care nu ne interesează atât de mult.

Acum, toate aceste afirmații de mai devreme, cântăresc destul de puțin în fața faptului că tu ai avut înainte un telefon de la Apple, Samsung, Huawei probabil pentru că în primul rând te vei uita la acel producător. Abia apoi vei dori să îți extinzi orizontul.

Dacă ești în căutarea unuia dintre telefoanele menționate în video folosește codul de Cavaleria50 și primești 50 de Euro reducere la achiziția unui telefon cu abonament Orange pe 24 de luni. Atenție! E valabil doar pentru modelele de mai jos și doar până pe 14 iunie 2020, în limita stocului disponibil. Samsung Galaxy Note 10 Samsung Galaxy Note 10+ 5G Samsung Galaxy S10+ Samsung Galaxy S10 5G Samsung Galaxy S20 4G Samsung Galaxy S20 S20+ 4G Samsung Galaxy S20 Ultra Huawei P30 Pro Huawei P40 Pro Orange Neva Jet Xiaomi Mi 10