Video | Cât costă cele mai noi produse Apple

Începutul de toamnă este în mod tradițional dedicat evenimentului de lansare al celor de la Apple. Așadar, nu puteam rata ocazia să fac un episod pe această temă. Spre dezamăgirea multora, în 15 septembrie 2020, Apple nu a lansat noile iPhone. Aceia ca mine care citesc știrile legate de Apple și sunt la curent cu toate zvonurile știau clar că acestea nu vor fi lansate. Mai mult decât atât, anul acesta, mai mult ca oricând, am avut parte de o mulțime de informații apărute pe internet, poze și chiar amănunte importante. Știam deja că Apple urma să lanseze doar Apple Watch și iPad, că un iPad va veni cu Touch ID în butonul de home și că vor lansa un abonament care va include toate serviciile Apple. Mai mult decât atât știam deja și numele. Așadar, pentru mine și pentru mulți alții n-a fost deloc o surpriză. 

Trecând peste aceste detalii, hai să vedem ce produse a lansat Apple și la ce prețuri. Începem cu Apple Watch. Știam clar că nu designul nu va fi diferit, existau unele zvonuri că vom avea parte de culori noi, dar cel mai interesant, faptul că Apple urma să lanseze și o variantă mai ieftină.

Ei bine… și la capitolul dispozitive nou lansate cam asta este. iPhone a fost marele absent, deși ne așteptam deja, însă Apple a lansat și unele servicii. Apple Fitness este serviciul Apple prin care încearcă să te inspire să fii mai activ și să participi la sesiunile de antrenament… ah.. și să cumperi un Apple Watch și să-ți faci abonament. Mai multe detalii, specificații și prețuri în clipul de mai jos: