VIDEO – Am desenat Telefonul Perfect (pentru mine)

Acum vreo două luni am încercat să portretizez telefonul perfect. Am luat câte o caracteristică de la toate telefoanele pe care le-am folosit până acum și mi-am imaginat cum ar fi să le am pe toate într-un singur dispozitiv. Astăzi mergem mai departe, și cu ajutorul lui Răzvan, cel mai creativ dintre noi, am și desenat și proiectat un telefon care mi-ar satisface toate nevoile mele. Surpriza este la finalul clipului, când după două zile de la filmare Răzvan a venit și cu un proiect pentru acest telefon.

Îți spun de pe acum, nu m-am axat prea mult pe partea estetică, e mai din topor așa, pentru că mi-am dorit mai multă funcționalitate și mai puțină estetică. Îmi doresc ca smartphone-ul să nu fie doar un obiect de design, frumos, fragil, și limitat de aplicațiile pe care le poți instala pe el. Vreau să mă pot folosi de el mai mult decât o fac în acest moment, și să îl conectez la un monitor, o tastatură și un ecran, și să îl folosesc la fel ca pe un computer. Este în fond cel mai puternic computer pe care îl car cu mine zi de zi. Ah, da, vreau să fie și rezistent, și subțire, și nici foarte greu, să vină cu un ecran mare și cu o conectivitate excelentă. Inclusiv mufa jack.

Nu am nevoie de mai mult de două camere, una wide și una normală și dacă se poate (știu sigur că se poate) să nu iasă deloc din carcasa telefonului. Nu vreau să îi iau husă, nu vreau să mă țină bateria o lună ci doar să se încarce repede și vreau să poată rula toate sistemele de operare. Android, iOS, și de ce nu și un Linux sau chiar Windows. Asta venit după ce am termina clipul, am zis că, de ce nu?